Rav med gode energier

Energi smykker

Hver sten er organisk og giver energi til vores energi baner i kroppen
I "gamle" dage gik man med en kastanje og et stykke rav i lommen
 man havde en ide om at det holdt sygdomme væk 
smykkerne  med rav og andre ædelstene  forstærker energierne og healer krop og sjæl 
zobel pelsen giver et look af luxus
alle stenene bliver ultralyd renset for urenheder og
dårlige energier hvorefter de bliver Reiki healed 

RAV det nye guld

Hjertevarme, Glæde, Kærlighed, Succes, Lindring

Symboliserer solens livgivende stråler. Skaber tryghed og giver varme, blidhed, glæde og kærlighed.

Fremmer en solrig, sorgløs og optimistisk holdning.
Øger motivation, driver og stimulerer lykken – tiltrækker succes.
Er generelt beroligende for kroppen og indvirker især på solar plexus og lænd.
God imod astma, bronkitis, allergi, gigt og hovedpine. God til spædbørn.

Stjernetegn: Vandmanden, Vædderen, Tvillingen, Løven, Jomfruen, Skytten.

Rav som naturmedicin

Rav har altid været tillagt stærke magiske og helbredende egenskaber. Som regulært lægemiddel har man opskrifter helt tilbage til ca. 400 år F.Kr. Dengang blev rav knust og pulverise brugt mod maveonde. Et rav stykke i hånden blev anvendt, som febernedsættende middel. Olie blev ud vundet af ravet og anvendt mod astma og hoste ved indgnidning på brystet.

I Romerriget blev ravet meget anvendt. I det første århundrede bar næsten alle - voksne og børn - et stykke rav om halsen, det kunne beskytte mod det onde. Ekstra virknings fuldt var rav med indhold af insekter, det kunne endda beskytte mod hekse. Man kunne jo se at ravet i årevis kunne beskytte f.eks. en lille flue, som man vidste ville dø i løbet af få dage i naturen. Så kunne ravet selvfølgelig også beskytte brugeren mod alt ondt.

I Østasien, især Kina, var dyre figurer udkåret i rav et højt værdsat frugtbarhedemiddel i flere hundrede år.

I Danmark var det i flere hundrede år en skik på landet, især i rav områderne, at karlene skar et rav hjerte til deres udkårne. Hjertet blev selvfølgelig båret som tegn på kærligheden, men også som beskyttelse mod ondt. Bruden bar et stykke rav for at sikre lykken i ægteskabet og give et langt liv. Rav knapper på tøjet kunne også holde det onde borte.

Mange sygdomme blev behandlet ved at indsnuse duften fra brændende rav. Op langs den jyske vestkyst blev små rav stykker syet ind i fløjls bånd, båndene blev en gang dagligt dyppet i eddike, og så båret af små børn, "der havde ondt for tænder", det skulle gøre tændernes gennembrud mindre pinefuldt.

Den tyske ridderorden der i flere århundreder sad på alle rav forekomsterne i verdens rigeste rav område i Kalinidgran distriktet, lavede mængder af medicin af rav og urter. Som grundsubstans i næsten alle mediciner blev der anvendt pulver af hvidt rav. I vore dage har videnskabelige undersøgelser vist at rav syreindholdet er størst i hvidt rav - nemlig ca. 8%. Rav syre, der dog fremstilles kunstigt nu, anvendes i dag i rigtigt mange moderne lægemidler - f.eks. i gigt midler.

Rav kæder har netop i århundreder, og stadig i dag, en stor anvendelse mod især gigt, men også f.eks. mod astma.

 

Også i dag anvendes små ravkæder til småbørn, der skal have tænder, endda i så fjerntliggende lande som Schweiz. Bideringe i rav fremstilles stadig til småbørn. I Østeuropa har man endda fremstillet sutter af rav.

I dag kan man også købe ravsalve, der er fremstillet af pulveriseret rav, det er ved at blive meget udbredt. Salven anvendes bl.a. til at smøre på gigtramte områder, massere ømme områder - som muskelinfiltrationer, den er god for tør hud, og virker sårhelende.

Har ravet så disse helbredende egenskaber? Man må jo selv prøve sig frem, men grunden til at træet overhovedet producerede harpiks, var jo netop at få en "medicin". Når en gren brækkede af, "blødte" træet, dets safter løb ud. Så skulle harpiksen jo lukke dette sår og forhindre bakterieangreb og lignende.

Sikker betaling med

    

 

Kundeservice

 

Handelsbetingelser

Retur og reklamation

 

 

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

 Proudly created by Makiah Larsen

Copyright © 2015 Makiah Larsen. All Rights Reserved.